Matkablogit tarjoavat virikkeitä maailmalta

Oletko suunnittelemassa matkaa vai kaipaatko ideoita seuraavan loman suunnitteluun? Internetin ihmeellinen maailma on täynnä erilaisia matkablogeja, joista voit saada hyviä vinkkejä sekä tietoa matkakohteista, nähtävyyksistä ja tarjouksista. Blogien suuri etu on, että ne ovat aidon matkailijan kirjoittamia ja niiden sisältämä tieto on siten realistisempaa kuin vaikkapa mainoksissa ja matkakatalogeissa. Tässä blogikirjoituksessa listaamme tämän hetken kuumimmat matkablogit ja kerromme, mistä saat parhaat infot seuraavaa matkaasi varten.

Matkablogit tarjoavat paljon hyödyllistä tietoa

Suomen parhaat matkablogit tunnistaa monesta kriteeristä: laadukkaista, säännöllisistä kirjoituksista, hyödyllisistä vinkkilistoista ja seikkaperäisistä jutuista. Kirjoittajat ovat yleensä itse himomatkaajia, jotka ovat kiertäneet jo lukemattomia maita ja kaupunkeja. Pitkä kokemus näkyy muun muassa siinä, että he uskaltavat ottaa riskejä ja kokeilla uusia asioita, eivätkä he pelkää jättää massaturismia taakseen, vaan päinvastoin. Tämän hetken kuumimpia matkablogeja ovat Veera Bianca, Kaikokaipuu ja Travel Lover. Ne kaikki pääsivät Cisionin vuosittain julkaistavan listan kärkeen. Esimerkiksi Veera Bianca on äärimmäisen aktiivinen Instagramissa ja muussa sosiaalisessa mediassa. Aasiassa viihtyvä kosmopoliitti antaa seuraajilleen mahdollisuuden kokea upeita elämyksiä, joihin kuuluu luksuskohteita, kaupunkeja ja kulinaarisia kohokohtia.

Blogit opettavat vieraista kulttuureista ja maailman trendeistä

Matkablogeja seuratessa saa paljon tietoa eri kulttuureista, tyyleistä, mauista ja maailman trendeistä. Jos matkustaa tavallisiin turistikohteisiin, kulttuureihin ja maan tapoihin voi tutustua usein vain pintapuolisesti. Hotelliketjut ovat ympäri maailman kutakuinkin saman näköisiä ja turisteille suunnattu ohjelma muistuttaa usein ennemminkin teatteria. Juuri siitä syystä aitojen ihmisten autenttiset kirjoitukset ovat niin mielenkiintoisia. Heidän juttuja lukiessa voi oppia mitä erikoisempia asioita, kuten vaikkapa, että Sängyt ovat käyneet läpi muodonmuutoksen jossain tietyssä maassa. Usein blogeista löytyy myös vinkkejä myös ruoan löytämiseen, flirttailuun tai erikoisiin harrastuksiin liittyen.