Kilpailuta valokuvaajan autolaina

Valokuvaaja tarvitsee autoa monissa tilanteissa ja monelle auto onkin kameran ja editointivälineiden ohella yksi tärkeimmistä työkaluista. Autoa tarvitaan esimerkiksi kuvauskaluston kuljettamiseen paikasta toiseen ja kuvaajan liikkumiseen kuvauspaikoille. Toisinaan mukana kulkee kokonainen kuvausryhmä assistentteineen. Kuvaajalle onkin tärkeää, että alla on luotettava kulkuväline. Luotettava auto vain maksaa melko paljon ja useimmiten sellaisen hankinta rahoitetaankin autolainalla. Jotta autolaina löytyisi mahdollisimman edullisin ehdoin, kannattaa autolainatarjoukset ehdottomasti kilpailuttaa tästä artikkelista löytyvien vinkkien avulla! Valokuvaaja voi säästää näin satoja euroja!

Miten valokuvaajan kannattaa kilpailuttaa autolainansa?

Kilpailuta valokuvaajan Autolaina Rahalaitoksella. Säästät näin tehdessäsi aikaa, vaivaa ja rahaa! Jos kilpailuttaisit itse henkilökohtaisesti erilaiset autolainatarjoukset useissa pankeissa ja muissa rahoituslaitoksissa, kuluisi tähän runsaasti aikaa ja joutuisit näkemään runsaasti vaivaa. Prosessi saattaisi jopa aiheuttaa ylimääräistä stressiä, sillä joutuisit luultavasti tapaamaan henkilökohtaisesti useita rahoituslaitosten edustajia. Itse asiassa prosessi saattaisi tuntua niin stressaavalta, että houkutus jättää autolainan kilpailuttaminen kokonaan väliin voisi olla suuri.

Autolainan kilpailuttamista ei kuitenkaan kannatta missään tapauksessa jättää väliin, sillä jos otat vastaan ensimmäisenä sinulle tarjotun autolainan, saatat saada sen yllättävän huonoilla ehdoilla – ja menetät näin jopa satoja euroja! Kun kilpailutat autolainasi Rahalaitoksen kautta, riittää, että täytät vain yhden yksinkertaisen lainahakemuksen. Yhden hakemuksen täyttämällä Rahalaitos kilpailuttaa autolainatarjoukset useiden alan huippurahoituslaitosten kautta ja voit saada useita sinulle räätälöityjä autolainatarjouksia. Lopullisen päätöksen autolainatarjouksen valinnasta teet aina sinä itse, etkä siis sitoudu valitsemaan yhtäkään Rahalaitoksen sinulle lähettämää autolainatarjousta, elleivät ne miellytä sinua. Tämän ansiosta voitkin täyttää Rahalaitoksen maksuttoman lainahakemuksen hyvin matalalla kynnyksellä ja lähteä katsomaan, millaisia autolainatarjouksia juuri sinun on mahdollista saada.

Olisiko yhdistelylaina ratkaisu tilanteeseesi?

Osa valokuvaajista on tiukassa taloudellisessa tilanteessa sen vuoksi, että he ovat tulleet ottaneeksi useita erillisiä lainoja. Jo pelkästään lainanhoitokulut näin monesta lainasta kohoavat helposti korkeiksi. Monissa perheissä heikko taloudellinen tilanne heijastuu jopa perheen lapsiin. Jos tilanteesi ja vaikeutesi hankkia autoa, johtuu useista erillisistä lainoista, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä yhdeksi kokonaisuudeksi yhdistelylainan avulla. Voit säästää näin yllättävän paljon, sillä jatkossa sinun tarvitsee maksaa vain yhden lainan kulut. Samalla lainojen hallinta ja tätä kautta oman talouden hallinta helpottuu, sillä muistettavaksi ja hoidettavaksi jäävät vain yhden lainan takaisinmaksuerät.

Myös yhdistelylainaa on mahdollista hakea Rahalaitoksen kautta. Voit hakea yhdistelylainaa valitsemalla Rahalaitoksen lainahakemuksessa kohdan ”Haluan yhdistää vanhoja lainoja”. Tämän jälkeen sinun tulee valita, kuinka paljon aiot maksaa pois vanhoja lainojasi yhdistelylainan turvin. Voit hakea yhdistelylainaa jopa 15 000 euroa. Tämän yksinkertaisempaa vanhojen lainojen yhdistäminen yhdistelylainaksi ei enää voi olla! Tarvittaessa voit myös pyytää lisätietoja Rahalaitoksen asiakaspalvelusta.

Auto huokuu statusta

Ei ole ihan se ja sama millaisella autolla valokuvaaja saapuu kuvauspaikalle. Auto nimittäin huokuu statusta ja hyväkuntoinen uudehko auto kertoo kuvaajan menestyksestä. Sen sijaan kuvauspaikalle saapuminen autonrämällä laskee kuvaajan statusta ja saa asiakkaan helposti ajattelemaan, ettei kyseessä taida olla kovin menestynyt kuvaaja. Tätä kautta asiakas saattaa alkaa jopa epäillä kuvaajan ammattitaitoa.

Rahalaitoksen kautta on mahdollista hakea autolainaa jopa 70 000 euroa, joka riittää hulppeaan uuteen autoon. Autolainan hakemisessa kannattaa kuitenkin pitää pää kylmänä, eikä lainaa tule ylimitoittaa omiin tuloihin nähden. Yleensä kannattaakin valita auto, jonka hinta-laatusuhde on mahdollisimman hyvä.