Hyvälaatuisiin valokuviin kannattaa panostaa

Moni aliarvioi hyvälaatuisten valokuvien merkityksen yrityksen menestymisen kannalta. Mitä tahansa kauppaatkaan, on kuvilla suuri merkitys siinä, menestyykö tuotteesi vai ei. Moni yrittäjä sivuuttaa tämän seikan täysin, mikä heijastuu suoraan yrityksen tekemään myyntiin. Jos yrityksesi tuotteista tai palveluista ei ole kuvia, voi olla, että tekemäsi myynti on vain murto-osa siitä, mihin yrityksesi tosiasiassa kykenisi. Saatat yllättyä siitä, kuinka paljon suurempaan myyntiin firmasi kykenee, mikäli sen visuaalinen esitys on kohdillaan.

Oli kyseessä sitten kaunis tapetti, paikallinen hierontapalvelu, käsitöitä myyvä yritys tai vaikkapa pieni leipomo tai suklaapuoti, on kuvilla aina suuri merkitys siinä, kuinka paljon myyntiä yritys tekee. Mieti vaikkapa omaa ostosten tekemistäsi: haet hakukoneella jonkin tuotteen, jonka haluat ostaa, ja löydät kaksi eri sivustoa, jotka sitä myyvät. Toinen sivustoista tarjoaa tuotetta hieman edullisemmin, mutta sivustolta ei löydy tuotteesta minkäänlaista kuvaa tai ainut löytyvä kuva on erittäin huonolaatuien hämyisessä varastossa otettu kännykkäotos. Toinen sivusto puolestaan on hieman kalliimpi, mutta sivustolta löytyy hyvin valaistu ja ammattimainen kuva tuotteesta. Kumpaan liikkeeseen sinä päädyt? Tutkimukset todistavat, että suurin osa päätyy mieluummin liikkeeseen, jonka nettisivuilta löytyvät paremmat ja kuvaavammat kuvat tuotteesta, sillä se koetaan suuremmalla todennäköisyydellä luotettavaksi. Yrittäjälle tämä kertoo paljon: pienellä vaivalla voi erottua edukseen muista kilpailijoista ja syöstä myynnin suureen nousuun.

Ammattimainen valokuvaaja luo ammattimaisen teoksen

Jos haluat mahdollisimman hyviä ja laadukkaita valokuvia, kannattaa tuote- tai palvelukuvaukseen palkata ammattilainen valokuvaaja. Vaikka nykyisin kuka tahansa voi räpsiä satunnaisia otoksia, on ammattimainen otos jotakin aivan muuta kuin pelkkä räpsäisy. Se on taktista asettelua, oikeiden asetusten hakemista, kovaa jälkikäsittelyä sekä parasta mahdollista laatua. Siksi kannattaakin luottaa yrityskuvien ottamisessa ammattikuvaajaan sen sijaan, että yrittää itse tehdä puolivillaisen presentaation. Vaikka valokuvaaja onkin rahallinen panostus, maksaa se taatusti itsensä moninkertaisena takaisin yrityksen kasvaneena myyntinä – huomaat vaikutukset hyvin nopeasti!